Foto van een Volvo BM 600, bezig met poseren. Foto is geplaatst door blauwe virus op 14-03-2015 om 19:45:04, met 9 reacties.

Volvo BM 600

blauwe virus
Foto van een Volvo BM 600, bezig met poseren

Reacties

+1
VBM 814
T is en blijft een mooie tractor. Zie hem ook liever als de 350 die zijn er wat teveel in verhouding zo n ding leek mij nog wel eens wat erbij mooi voor de hooipers. Er waren erbij die liepen 60 km/u
VBM 814
Weet overigens niet dat dit af fabriek zo was of dat een of andere dokter dit bedacht had. Want ze konden hier niet zo goed tegen. Mijn vader heeft een 60 km/u uitvoering gehad de olie lekte er aan alle kanten uit.
a3vandiejen
@blauwe virus Prachtig , ook die kipper achteraan.
ralphhonda
Prachtig exemplaar en de allermooiste uitlaat er op!
VBM 814
@ralphhonda de originele. Maar die zijn ondertussen heel zeldzaam
ralphhonda
Ook toevallig, vorig jaar reageer ik op deze foto en nu heb ik deze 600 zelf in de schuur staan! Schitterende trekker, technisch 100% en loopt als een naaimachine... Wat weet jij qua historie van deze trekker @blauwe virus ? Waar heeft ie gelopen?
+1
RPCounty
Pracht trekkers. Super spul. Ik zie ze liever dan een 350. Maar ja das n kwestie van smaak
+1
VBM 814
@RPCounty de 350 zie je al zo vaak. Mijn voorkeur gaat ook uit naar het kante neusje

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Volvo BM 600 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!