Foto van een Deutz IN-trac 2004, druk bezig met Poseren.. Foto is geplaatst door deutzisnice op 18-03-2015 om 21:06:59, met 5 reacties.

Deutz IN-trac 2004

48 foto's van @deutzisnice

deutzisnice
Foto van een Deutz IN-trac 2004, druk bezig met Poseren.

Reacties

fiatfan
@deutzisnice ik dacht dat die zonder fronthef ook ronde koplampen had, zoals de laatste serie. wij hadden die ook. ik kan op deze foto niet goed zien wat eraan zit. lijkt wel of de hefarmen er nog wel op zitten..
deutzisnice
@fiatfan klopt die hef armen zitten er wel aan maar de rest niet. Heb jij trouwens enig idee waar ik de rest van zo'n hefinrichting kan vinden?
fiatfan
@deutzisnice je kunt die aardbeienkweker bellen of hij ze nog in de schuur heeft liggen, anders kersten-voeten die de spuit opgebouwd heeft.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz IN-trac 2004 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!