Foto van een Onderdelen Trekhaak.De Fiat strijdklaar laten maken voor de 18tons kipper. Om de aardappelpoter te vullen. En misschien pootgoed halen, omdat onze Claas een storing heeft.

Onderdelen Trekhaak

ares697
Foto van een Onderdelen Trekhaak.
De Fiat strijdklaar laten maken voor de 18tons kipper. Om de aardappelpoter te vullen. En misschien pootgoed halen, omdat onze Claas een storing heeft.

Reacties

international533
Beetje een lullig haakje voor een 18 tonner?
856xl
Haha succes, breek toch gelijk af??
dombras
Als je het gewicht er met beleid op laat zakken zal dat nog niet zo snel afbreken
ares697
@856xl Die kleine is maar voor de wielbesturing.
ares697
@international533 Aan een grote Fendt o.i.d zet de kipperknobbel vaak ook maar met een paar bouten vast. En hij komt er ook niet standaard voor te staan.
nhfendt fan
@856xl niet al het gewicht steunt op de trekhaak he de kipper zelf draagt de grootste last zal vast goed komen dit
ares697
@nhfendt fan Inderdaad, al zou ik er ook niet alle dagen vol gas mee rond rijden. Misschien eenmalig een lange afstand, en verder dicht bij huis, met lage snelheden.
nhfendt fan
@ares697 de chauffeur bepaalt idd een hoop want als je maar lomp genoeg bent breekt die trekhaak ook met een 5 tons kipper en geloof me ik ken een stagesloper die dat voor elkaar krijgt gewoon met gevoel en belijd rijden dan komt het goed
moarten
Heel overdreven zwaar is het niet... maar kijk voor de lol is wat een standaard scharmuller trekoog mag dragen.... dat houd ook op bij 3000 kg.. de oplegdruk is ook nooit veel meer meeste word gedragen door de assen.
ares697
@moarten Deze is ook 3ton als ik het goed heb.
john deere 7810
@moarten

een lat naar achter was niet verkeerd 😉

maar voor nood/paar dagen zal dit wel goedgaan hoor
ares697
@john deere 7810 Met zo'n lat blijft de druk naar beneden op de trekhaak het zelfde.
john deere 7810
@ares697

daar gaat het ook niet om. die druk naar beneden is die rail wel op berekend. Maar je gaat best trekken aan je lat en die paar bouten waar je rail mee vast zit. en dat vind je draadgaten van de achterbrug vaak niet fijn. Maar dit kan zat zo
claasfan
Mooi brullen met de fiat 😄
ares697
@claasfan Inderdaad, maar met een grote Claas zou wel comfortabeler zijn 😃
claasfan
@ares697 das waar 😃

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Onderdelen Trekhaak ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!