Versatile D-118 uit 1968 nog met de originele verf, ging net weg op een veiling in the USA voor ongeveer 14.000 euro.  Kun je je nog voorstellen dat je een dag zo in het stof moet zitten??

Versatile D-118

John k
Versatile D-118 uit 1968 nog met de originele verf, ging net weg op een veiling in the USA voor ongeveer 14.000 euro. Kun je je nog voorstellen dat je een dag zo in het stof moet zitten??

Reacties

David Bakker
Ik zou er graag een dagje mee rijden . Ik ben een grote fan van Versatile . 20 jaar geleden heb ik in Ontario met een 835 gereden mijn eerste knik trekker ooit sinds dien ben ik fan van die onverwoestbare trekkers
walker1
Vergeet naast het stof het lawaai niet. open trekker is leuk voor paar uurtjes, maar niet om hele dagen op door te brengen.
John k
@David Bakker heb hier nog een 875 in de schuur staan, inderdaad wat een geweld
SJB533
Ik heb dit object verplaatst van Tractoren Versatile onbekend (Poseren) naar Tractoren Versatile D-118 (Poseren)
David Bakker
@John k daar kan geen moderne trekker tegen op . die brute power van vroeger
Gerrit GBo
@John k Mooi origineel exemplaar!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Versatile D-118 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!