Foto van een Knikmops 180, druk bezig met Voeren.. Foto is geplaatst door Thommie op 29-03-2015 om 15:19:55, met 11 reacties.

Knikmops 180

179 foto's van @Thommie

Thommie
Foto van een Knikmops 180, druk bezig met Voeren.

Reacties

Husqvarna
Ja niet voor niets alle stratenmakers hebben ze.
Thommie
@Husqvarna Precies. Gewoon degelijke machines!
zettelmeyer
@Thommie Klopt helemaal, wij hebben zijn kleinere broertje
Thommie
@zettelmeyer Waar gebruiken jullie hem voor?
zettelmeyer
@Thommie voor vele kleine klusjes zoals uitmesten boxen instrooien, etc. zal er ook wel effe wat fotos van op tractorfan zetten
Thommie
@zettelmeyer Oh ja kan mooi, draaicirkel is ook enorm scherp bij die dingen! Bij ons wordt deze meer gebruikt dan de trekker. Draait elke dag minimaal 4/5 uur.
zettelmeyer
@Thommie ja klopt enorm wendbaar en heel erg stabiel ten opzichte van de andere mini shovels. bij jullie zeker veel voeren?
Thommie
@zettelmeyer Jaa klopt, ook als ik een grote strobaal pak en op maximale hefhoogte zit neigt hij nog niet naar kantelen. Ja elke dag voeren en dan nog andere klussen als balen halen, stal uitmesten, vegen, schuiven en noem het maar op.
landbouwbrabant
Vleeskalveren thuis ???
+1
Thommie
@landbouwbrabant Niet thuis, maar waar ik werk wel

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Knikmops 180 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!