Foto van een Mc-Cormick B-450, wil gaan ploegen.. Foto is geplaatst door ansems op 30-03-2015 om 23:23:37, met 3 reacties.

Mc-Cormick B-450

ansems
Foto van een Mc-Cormick B-450, wil gaan ploegen.

Reacties

a3vandiejen
@ansems Mooie combi zo
ansems
@a3vandiejen Ja na lang zoeken en sparen heb ik toch weer een leuke kombinatie te pakken de B450 was eerst een industriemodel zonder hef en met het stuur door de tank, eigenlijk erbij gekocht als sloper, maar ja als ze motorisch goed zijn ga je zoeken naar onderdelen en werktuigen die erbij passen. Vorige week de banden gemonteerd, de banden die erop zaten waren te breed, alleen de velgen moeten nog gespoten worden, deze zijn nu nog in Ford major kleuren (normaal 13,36 maar deze komen van een 6 cilinder af en zijn 13,38 origineel voor een B450).

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick B-450 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!