Foto van een John Deere StarFire 3000, bezig met poseren.Demo'tje doen met ATU, occasie 2600 scherm en een StarFire 3000 (op het GRATIS SF1 signaal).Omdat de trekker GreenStar Ready is het makkelijk d

John Deere Star Fire

Foto van een John Deere StarFire 3000, bezig met poseren.

Demo'tje doen met ATU, occasie 2600 scherm en een StarFire 3000 (op het GRATIS SF1 signaal).

Omdat de trekker GreenStar Ready is het makkelijk de ATU aan de schermkabel te monteren, zo ook de Starfire want alle kabels liggen al klaar!

Reacties

JD 6430 The Best
Wanneer een trekker Greenstar ready is, kan je toch ook gewoon gebruik maken van het stuurventiel? Of ben je dan weer wat anders nodig.
@JD 6430 The Best Als hij het stuurventiel, hoeksensor en Autotrac controller heeft dan is hij AutoTrac Ready, dan heeft hij ook het stuur knopje in de cabine.

Een GreenStar Ready was eigenlijk gewoon voor ISOBUS machines aan te sturen via GPS ism sectie aflsuiting ofzo, maar rijden moest je zelf doen, maar nu kan je dus ook snel een ATU stuur erop zetten. 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere Star Fire ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!