Afgelopen week heeft Landbouwsluis B.V. deze complete Deutz-Fahr Agrotron TTV 6190 af mogen leveren. De trekker is uitgerust met een Stoll frontlader, fronthef en PTO, luchtinstallatie en meer. Wij we

Deutz-Fahr Agrotron 6190 TTV

Landbouwsluis
Afgelopen week heeft Landbouwsluis B.V. deze complete Deutz-Fahr Agrotron TTV 6190 af mogen leveren. De trekker is uitgerust met een Stoll frontlader, fronthef en PTO, luchtinstallatie en meer. Wij wensen de gebruiker veel succes en gemak van deze trekker!

Reacties

deutz dx 470
Lijkt het maar zo of is dat een andere kleur?
mdoornekamp
Zijn dat Michelin xeobib banden rondom?
dombras
@mdoornekamp denk het wel
mdoornekamp
@dombras ik twijfel achterop
dombras
@mdoornekamp lijkt wel dat hij een brede velg heeft maar ben benieuwd met 1 bar erin met voorlader hoelang die banden profiel hebben
mdoornekamp
@dombras als hij veel op het erf rijdt om te voeren zal het wel hard slijten
mf 6150
@dombras
Michelins slijten heel hard met een voorlader, hebben we zlef ervaring mee. Nooit meer michelins
dombras
@mf 6150 tja dat kan wij gaan ook op xeobibs rijden maar niet met voorlader
trean
@mf 6150 ik vind de slijtage van onze michilins onder onze voorlader trekker meevallen. Dat zijn geen xeobibs maar toch.
Valtrapowerr
Quote @mf 6150:
Michelins slijten heel hard met een voorlader, hebben we zlef ervaring mee. Nooit meer michelins

Nou dat vind ik heel hard meevallen, met 4000 uur prima profiel. Ken iemand die had trellerborg, daar waren ze met 2000 uur af..
Andre150
@Valtrapowerr afdeling sterke verhalen zeker????? i
mf 6150
@Valtrapowerr
6460 had vooroo michelin en die waren met 2300 uur kaal tot op het karkas. Nu 4700 uur en met bkt en die zijn nog lang niet op.
Valtrapowerr
@Andre150 Nee waar gebeurde verhalen 😃
Mijn andere oom heeft trouwens ook michelin voorop (xm108) die zitten er nog veel meer uren onder als die bij ons met nog maar 4000 uur.
Zie hier 9000 vs 2000 uur:
agrotronfan
@mdoornekamp rondom zitten er xeobibs. dit is onze tweede trekker met voorlader met de andere doen we altijd voeren dus deze voorlader zal lang niet zoveel gebruikt worden.
@agrotronfan Waarvoor gaat deze dienen dan?
agrotronfan
@fendt716,311driver deze trekker wordt voornamelijk gebruikt voor landwerk en wat transport werk
agrotronfan
@fendt716,311driver deze trekker wordt voornamelijk gebruikt voor landwerk en wat transport werk
@agrotronfan Transportwerk niet duur aan de banden?
agrotronfan
@fendt716,311driver misschien wel maar dat zijn keuzes die je moet maken kan ook een stuggere band kopen en zo meer sporen in het land rijden en dat wil ik juist niet meer vandaar deze keuze.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron 6190 TTV ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!