Foto van een International 1055, druk bezig met Poseren. Vanochtend de trekker eindelijk klaar voor Kamperveen! Zal morgen even filmpje er op zetten, beviel goed zo met cultuur, alleen Beetje licht op

International 1055

Thommie
Foto van een International 1055, druk bezig met Poseren. Vanochtend de trekker eindelijk klaar voor Kamperveen! Zal morgen even filmpje er op zetten, beviel goed zo met cultuur, alleen Beetje licht op de neus wat meters kostte.

Reacties

a3vandiejen
@Thommie Mooie Inter
sjonnies
Ik zag je rijden en dacht nou die heeft niet bepaald veel gewicht voorop
Thommie
@sjonnies Klopt, was ook veel te weinig achteraf, maar was de eerste keer dat ik zo reed. Had helaas geen goede extra gewichten bij me die voorop konden in de finale, dus kwam weer los. Maar dat doen we de volgende keer weer anders!
Staat superstoer!
Thommie
@trekkerfanwilbert Dat dacht ik!
niels hanssens
Wat voor banden vooraan? en klopt de verhouding zo?
Thommie
@niels hanssens 480/70 R28, ik heb er nooit last van gehad en bij trekkertrek gaat hij ook nooit springen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 1055 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!