Foto van een Eicher 4048, druk bezig met Poseren. Wachtend in het groene gras voor zijn eerste werkje: Vlakken en meststoffen strooien.

Eicher 4048

Foto van een Eicher 4048, druk bezig met Poseren. Wachtend in het groene gras voor zijn eerste werkje: Vlakken en meststoffen strooien.

Smakelijke voeraardappelen

Nu een voordelige zetmeelaanvulling Levering per vrachtwagencombinatie

Advertentie
Bezoek website

Reacties

a3vandiejen
@eicher4048driver Mooi geworden, alleen is het motor kappie wat dof?. Zet je de cabine er niet meer op. Van de zomer is dit wel erg lekker.
zenotrac1
Komen er weer originele stikkers op de motorkap ?
eicher4048driver
@a3vandiejen idd de motorkap moet nog opnieuw gedaan worden. Is slecht geschuurd.
De cabine moet nog verder opgeknapt worden, dat zal ergens in de zomervakantie gebeuren en nadien komt die er weer terug op.

@zenotrac1 ik hoop van wel, maar ik weet niet ofdat die nog te verkrijgen zijn. Heb een tekening van de stickers gemaakt. Kan in ze altijd laten maken ergens 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Eicher 4048 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!