Foto van een Lemken Vari-Opal 8.. Foto is geplaatst door joozt op 20-04-2015 om 09:17:52, met 8 reacties.

Lemken Vari-Opal 8

2.257 foto's van @joozt

joozt
Foto van een Lemken Vari-Opal 8.

Reacties

dylan norde
@joozt heb je gezopen ofzo? wat een kromme voor!
joozt
@dylan norde Dit was al voor zondag dus aan de drank kan het niet liggen! 😛
jehan
Zie hier het ook al sporen nog te zien na het ploegen
joozt
@jehan Klopt echt 100% zuiver vlak is het niet. Dit land lag er ook erg ruw bij moet ik zeggen. Dikke graszode onder gewerkt. Andere stuk had ik nog diagonaal met de woeler bewerkt, daar waren de ruggen wat minder en ploegde het nog mooier.
jehan
@joozt ja sommigen denken dat je met ploegen alles vlak kunt krijgen ..ik zeg altijd maar vlak land kan ik wal onlieke kriegen maar onlieke land kan ik niet vlak ploegen
joozt
@jehan Precies, flinke sporen vind je na het ploegen gewoon terug! Daarom probeer ik het lang met de voorbewerking (bouwlandbemesten/lostrekken) altijd al zo vlak mogelijk te krijgen. Soms werkt dat diagonaal het beste.
jehan
@joozt juust zeg ook weleens tegen de chauffeur van de buwland bemester dat ie anders moet bemesten dan ie eigenlijk wil ....dat ik ook scheef over de sporen kan ploegen .

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Lemken Vari-Opal 8 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!