Foto van een Deutz-Fahr AgroXtra 3.57, druk bezig met Poseren.. Foto is geplaatst door AVA op 22-04-2015 om 22:03:41, met 20 reacties.

Deutz-Fahr AgroXtra 3.57

AVA
Foto van een Deutz-Fahr AgroXtra 3.57, druk bezig met Poseren.

Reacties

SJB533
Ik heb dit object verplaatst van Tractoren Deutz-Fahr AgroXtra (Poseren) naar Tractoren Deutz-Fahr AgroXtra 3.57 (Poseren)
+1
Loeideutz
Die zie je niet veel rondrijden in het wild. Ik ben verliefd! Ja ik weet het, ben niet helemaal lekker. Maar iedereen heeft wel een afwijking.
SJB533
@Loeideutz
Nouja, verliefd ben ik dan niet op deze trekker, maar ook ik vind ze leuk
Loeideutz
@SJB533 Soms krijg ik hier een beetje het BB-gevoel. Big Brother is watching all of us. En dan heeft deze ook nog van die dikke slofjes.
SJB533
@Loeideutz
Hij moet niet te volgen zijn adhv voetafdrukken 😉

Heb trouwens wel wat met die "Schräghauber" van de diverse merken.
RobDeutz104
Dit is genieten!
RobDeutz104
Quadro toch?
casejxu
Jaa daar is ze!!.. Wat is ze mooi heaa 😃
AVA
@RobDeutz104 Ja quadro split! Nog volop in bedrijf en op naar de 20000 uur, dit is je van het..... en zoals jij altijd zegt: op zo'n trekker heb je nog echt het Deutz gevoel! Komende winter de synchronisatie even aanpakken, dat wordt nu wel eens tijd
zenotrac1
Mooi systeem maar kan je nog goed zien als er zo 2 cc karren op de neus geladen ben?
RobDeutz104
@AVA gemeente trekker toch?
AVA
Ja klopt! Nicotinehemeltje????
AVA
@zenotrac1 je kan er net overheen kijken idd. Hebben wel is aan een camera gedacht maar hebben ook extra spiegels gemonteerd zodat je redelijk zicht naar voren hebt ( spiegel tegen spiegel)
RobDeutz104
Wel een van de laatste generatie, met deze cabine
zenotrac1
En waar zit de camera?
claasfan
@2blauwtjes Echt iets voor jou 😄
jippe
@AVA wat voor maat bandjes liggen hier onder?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr AgroXtra 3.57 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!