Foto van een Case IH Maxxum 110 Pro, bezig met poseren.  22-04-2015. Foto is geplaatst door oldtimergek op 22-04-2015 om 23:39:25, met 10 reacties.

Case IH Maxxum 110 Pro

16.973 foto's van @oldtimergek

oldtimergek
Foto van een Case IH Maxxum 110 Pro, bezig met poseren. 22-04-2015

Reacties

SJB533
Mooie velgjes!
oldtimergek
@SJB533 ik vond het wel een mooi kort gedrongen trekkertje. En inderdaad frisse kleuren velgen, maar die zijn niet verstelbaar volgens mij.
Arrie94
@SJB533 Ja vind ik ook, hier rijdt een Maxxum 5120 ofzo die dat ook heeft, maar dan verstelbaar, en vroeger m'n opa een oude Cormick die dat had. Het heeft iets nostalgisch.
SJB533
@oldtimergek
Ja daarom. Is eens wat anders. Zijn inderdaad vaste velgen. Wel een diehard IH-rijder, naar ik mag aannemen. Eigenlijk horen die platen zilver te zijn. Verstelvelgen hadden in het verleden bij Case IH in de VS wel zwarte platen. En natuurlijk zaten ze ook op de trekkers uit de oude lijnen. (Verstelvelgen op doorstekende assen is trouwens onnodig)

@Arrie94
Ook rood? Op Inters is het tot en met 1971/1972 gebruikelijk geweest. Behalve in 1962, want de D-serie uit dat jaar had crèmekleurige velgen. En in Amerika was het weer anders. De ring waar de band in ligt hoort daar zilver te zijn, het hart rood.

Geloof trouwens, dat er in Frl een loonwerker is, die dat ook nog steeds doet. Die heeft de trekkers sowieso in de oude kleurstelling staan (Rood met ivoor)
Arrie94
@SJB533 Ja, die Maxxum is ietwat oranje, maar kan ook zijn dat ze het zelf gedaan hebben
ZetorTwente
Gebaseerd op dit?:

Staat hem in iedergeval goed!
Jasperfendt
@SJB533 Deze heeft anders een hele tijd tekoop gestaan, krijg je met zulke rare velgen 😛
casepuma
@oldtimergek komt deze van mcv. want die hadden er 2 te koop staan met rode velgen?
oldtimergek
@casepuma ik zou het niet weten of deze bij MCV weg komt. Maar zou goed mogelijk zijn, want foto heb ik zo'n beetje tegenover de MCV gemaakt. Dus trekker komt wel uit Valthermond.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH Maxxum 110 Pro ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!