Vorig jaar konden we hier al foto's zien die we maakten in September 2014 van de New Holland FX 1895 van landbouwer Schollier. Deze week zijn het de foto's die men in de jaren '90 maakte van hun werke

New Holland 1895

MMaarten
Vorig jaar konden we hier al foto's zien die we maakten in September 2014 van de New Holland FX 1895 van landbouwer Schollier. Deze week zijn het de foto's die men in de jaren '90 maakte van hun werkend machinepark.
De FX 1895 kwam er in 1993, die men toen had gekocht bij loonwerker Sucaet uit Aalter. Tot op heden hakselt deze hakselaar nog en staat hij in topconditie. De hakselaar hakselt nu alleen maar gras meer.
Meer foto's van het vroegere machinepark van landbouwer Schollier is te vinden op deoudedoos.be/

Reacties

renault gek
@MMaarten is dat geen ford 😉
MMaarten
@renault gek Het exacte type van de Ford weet ik niet, daarom onder de hakselaar gezet 😉 Voor mij toch de meest mooie en inposante machine van de twee.
a3vandiejen
@MMaarten Mooie foto, zie je niet veel zo laden op de weg.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland 1895 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!