Loonbedrijf Houbraken met een Fendt 824 rondom op dubbele cultuurbanden aardappelen aan het poten. (2015)

Fendt 824

Loonbedrijf Houbraken met een Fendt 824 rondom op dubbele cultuurbanden aardappelen aan het poten. (2015)

Reacties

MaxxuM4ever
Dit zijn de echte ????????. Het zal met die fendts van van den borne wel sneller en zuiniger gaan maar dit is toch wel wat mooier om te zien. Heb je hier nog meer foto's en misschien een filmpje van?
FerreV
Ja, met vooral veel rook haha, en ook een kort luchtbeeld.
930triplemaaier
@MaxxuM4ever deze weegt minder dan die van ee borne gebruikt en waarom zou dat sneller gaan? Mag toch hopen dat de grond omstandigheden de snelheid bepalen en niet de trekker en zuiniger vraag ik me ook nog af want met de emissie eisen van nu worden de motoren ook niet zuiniger
MaxxuM4ever
@930triplemaaier daar heb je wel een punt idd, het enige voordeel zou koppakkermanagment en andere electronische snufjes kunnen zijn die een nieuwe trekker heeft tov deze. En natuurlijk afschrijven, wat bij deze allang klaar is als het goed is. Maar geef mij deze maar mee ipv zo'n nieuw ding.
missvario
Deze trekker is zijn carriere begonnen bij van den borne, zo'n 28000 uren geleden, dat er nog zo'n complimenten over worden gegeven vind ik dan heel mooi. jammer dat je hier niet het resultaat ziet van ouderwets zelf recht rijden, dat mag gerust gezien worden
MaxxuM4ever
@missvario heb je misschien ook wat info over reparaties aan deze trekker, ik ben wel benieuwd wat er allemaal gereviseerd (of niet) is na 28000 uur. Stoer dat zo'n trekker nog met vertrouwen naar de klant wordt gestuurd, de meeste trekkers worden tegen de 10000 uur al genomineerd om ingeruild te worden.
MaxxuM4ever
@missvario ik vond nog wat foto's van deze trekker, op het oog recht rijden: agrofotografie.be/fendt-824-hassia/
T.Tanis
Toppertje 👌👍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 824 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!