Met de 318C de TM130 vullen, de TM is van loonbedrijf Zwaan uit Opperdoes.. Foto is geplaatst door D-190 op 22-12-2007 om 06:59:00, met 10 reacties.

Cat 318C

D-190
Met de 318C de TM130 vullen, de TM is van loonbedrijf Zwaan uit Opperdoes.

Reacties

GROENEDEERE
Langere lepelsteel op de 318 dan standaard?
D-190
Jep, deze is 50cm langer dan standaard.
GROENEDEERE
Vind het alleen prettig werken als dan ook de hoofdgiek verlengt wordt
D-190
Jep, of alleen de hoofdgiek verlengen met 50 cm. Deze lepelsteel zwabbert, als je er aangewend bent is het niet erg.
Met een verlengde hoofdgiek ben je naar mijn mening beter uit dan een verlengde lepelsteel, want je hebt meer diepte en meer hoogte.
GROENEDEERE
Zwabberd? zitten er wel tussen platen in de giek? pas op dat ie niet gaat scheuren door dat zwabberen. als ze maar een ding willen verlengen dan ook de hoofdgiek ja
D-190
De machinist zou er binnenkort weer van die ringen/platen tussen zetten.
Hij ken het ook niet doen, dan heeft hij binnenkort wel een gelaste lepelsteel.
D-190
Gelukkig denk hij wel om de spullen. Zoals draaien over het spanwiel, met grote stukken rijden het sprocket achter! zo blijft je machine langer goed.
VARIOTMS
Zo jij heb goed opgelet op school 😉
D-190
Dat van, dat ik met het sprocket achter moest rijden wist ik wel. Maar dat je over de kant van het spanwiel moest draaien wist ik niet. Nu komen de krachten op de ketting die kunnen veel meer hebben, dan je pennen en bussen waar het sprocket zich invastpakt.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Cat 318C ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!