Foto van een Ahlmann AL 7D, bezig met nieuwe handel afladen; Cub Cadet 1020 Hydro.. Foto is geplaatst door danny_ford op 20-05-2015 om 10:20:23, met 9 reacties.

Ahlmann AL 7

danny_ford
Foto van een Ahlmann AL 7D, bezig met nieuwe handel afladen; Cub Cadet 1020 Hydro.

Reacties

mc-cormick-ihc
Je had m bij mij moeten lossen. 😄
wolseley
Te koop?
danny_ford
Voor liefhebbers, hij is inderdaad te koop. Voor mijzelf heb ik al een echte Ford en een MF zitmaaier 😉
Voor interesse, stuur gerust een PB 😉
IHC-power
Dit is zeker al een MTD, en geen IH meer?
danny_ford
Het frame en kappenwerk is geheel Cub Cadet, dus anders dan MTD. De dashboarddelen komen grotendeels wel van de MTD fabriek af. Het maaidek is in de basis van een MTD, maar heeft weer stevigere en andere ophangpunten dan MTD heeft, zo ook de vooras.
IHC-power
@danny_ford niks meer met IH te maken dus. Die samenwerking liep volledig af in 1984. 😄
danny_ford
Nee, dan inderdaad niet, deze is waarschijnlijk van tussen 86 en 89, volgens mij wel de laatste die nog een inter moet voorstellen, de 88 serie. Hierna kwam de saaiste versie met ook nog eens een gewone MTD motorkap, daar zat alleen een andere vooras onder, verder gewoon standaard MTD. Daarna is dacht ik een samenwerking met Yamaha en later met Murray begonnen. Inmiddels zijn de Cub Cadets vergelijkbaar met nieuwe MF zitmaaiers die als ik het niet mis heb nog steeds bij Murray worden geproduceerd.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ahlmann AL 7 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!