Foto van een Torpedo TX 75, bezig met balen halen.kan niet wachten op het nieuwe seizoen :D. Foto is geplaatst door Gert Agripassion op 21-05-2015 om 23:12:14, met 7 reacties.

Torpedo TX 75

Gert Agripassion
Foto van een Torpedo TX 75, bezig met balen halen.
kan niet wachten op het nieuwe seizoen 😃

Reacties

inter-Eric
Werkt dat een beetje zon kar?
Gert Agripassion
@inter-Eric Wij werken nu al 2 jaar met 2 kempers en dat gaat goed als de wagens en uw (hooi/stro) goed in orde zijn. De wagens zijn er veel punten om op te letten en als uw materiaal niet droog is zullen de wagens het u wel vertellen want dan moogt ge het vergeten.
Maar wij zijn er in het algemeen heel tevreden over. we handelen in kleine balen en deze wagens lossen ons grootste probleem op, het tekort in mankracht
jordi 1455
Een TD7506A?
Gert Agripassion
@jordi 1455 TX75A maar dat stond niet in de lijst, de A stond toch maar voor allrad
Gert Agripassion
@jordi 1455 maar ik begrijp de verwarring, een tx75 heeft een andere snuit. ik zal straks eens vragen of er een verhaal achter zit, heb er zelf nooit bij stil gestaan 😄
Deutz6806
Wil je de torpedo verkopen?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Torpedo TX 75 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!