Foto van een Zelfbouw Kilverbord, druk bezig met Poseren.. Foto is geplaatst door johndeere 2650 op 13-06-2015 om 17:32:54, met 6 reacties.

Zelfbouw Kilverbord

johndeere 2650
Foto van een Zelfbouw Kilverbord, druk bezig met Poseren.

Reacties

radium45
@johndeere 2650 Hoe wordt het wielstel bediend voor de hoogte? Of worden die topstangen nog vervangen door cilinders? Prachtig gelukt trouwens dit projekt.
johndeere 2650
Klopt de topstangen worden vervangen door cilinders die zullen waarschijnlijk ook nog bestuurd worden door een laser. voor nu was het even om hem ergens anders te zetten zodat we hem konden omkantelen om de onder kant goed te lassen. dankjewel is ook wel een leuk project om te doen, later word hij nog gestraald en gespoten. de verf is er al haha
Fendt926Driver
Poe dit is echt professioneel gemaakt. is die nog een beetje breed of gewoon 3m en met deuren 4.5m breed?
ook mooie banden erop met in verstek lopen overal is aan gedacht.
een nieuwe kost rond de 5000 euro daar blijft zelf maken ruim onder?
johndeere 2650
@Fendt926Driver we hebben hem 3m breed gemaakt en niet voor openslaande deuren gekozen omdat we die niet nodig zullen hebben denken we, de cilinders en 2 van de 4 banden hadden we liggen dus dat scheelt al het een en ander aan kosten. al het ijzerwerk laten zetten, snijden, boren en uit frezen koste 1000 euro maar dan moet je alle kokers nog zelf zagen en passend maken, uiteindelijk zul je wel ver onder de 5000 blijven maar je bent er veel tijd aan kwijt om alles te maken

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zelfbouw Kilverbord ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!