Bij het tweede bezoek aan de opraapwagens van Van Eijck had ik het geluk dat ze langs de hakselaar reden :-) Ze passen mooi bij elkaar, klasse!

Krone ZX 470 GD

pips
Bij het tweede bezoek aan de opraapwagens van Van Eijck had ik het geluk dat ze langs de hakselaar reden 😄 Ze passen mooi bij elkaar, klasse!

Reacties

cat 330d
Eentje voor in de boekjes! 😉 heb ze gisteren niet gezien nieuwe wagens.
pips
@cat 330d Merci 😄 Deze is dinsdag gemaakt. Een bewolkte dag, maar op een gegeven moment (en misschien ook het juiste), brak er toch een lichtstraal door het wolkendek 😄
cat 330d
@pips Ben dinsdag maar even geweest heb ze toen zien maaien met de krone , indd zat zelf te twijfelen toen zo bewolkt was om te gaan 😉 Je foto's mogen gezien worden top! 😄
claasfan
Mooie combi zo met die jd
pips
@claasfan Absoluut!
claasfan
@pips Prachtige foto's maakt u!
pips
@claasfan Danku, maar van zo'n combinaties is het natuurlijk niet moeilijk 😉 Daar kan ik zo een hele reeks van posten 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Krone ZX 470 GD ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!