Foto van een Deutz-Fahr Opraapwagen, bezig met poseren. gisteren de nieuwe opraapwagen in gebruik genomen, was helaas niet thuis dus 'actie' foto's komen nog..... met deze feedmaster 4400 hopen we de

Deutz-Fahr Opraapwagen

arjank110
Foto van een Deutz-Fahr Opraapwagen, bezig met poseren. gisteren de nieuwe opraapwagen in gebruik genomen, was helaas niet thuis dus 'actie' foto's komen nog..... met deze feedmaster 4400 hopen we de komende 10 jaar weer probleemloos te kunnen rijden.

Reacties

Loeideutz
Alvast veel laadplezier gewenst dan.
arjank110
@Loeideutz bedankt!
NHfan97
Komende 10 jaar probleemloos ? 😛 Dan koopt iedereen wel een deutz denk ik 😛 .
Loeideutz
@NHfan97 Probleemloos hangt voor een deel ook af van hoe je er mee om gaat, en op zijn tijd een beetje smeren.
arjank110
@Loeideutz we hebben er een automatisch smeersysteem op laten bouwen dus dat komt goed......
Loeideutz
@arjank110 Niet dat ik heel erg nieuwsgierig ben, maar wat kost nou zo'n automatisch smeersysteem?
NHfan97
Hangt er natuurlijk vanaf wat jullie onder probleemloos verstaan . Maar je zal er zowieso binnen de 10 jaar wel wat stukken aan hebben. Hopelijk geen grote natuurlijk . Tenzij dat jullie er weinig mee rijden dat weet ik natuurlijk ook niet.
arjank110
@NHfan97 kleine dingen kom je altijd wel tegen, maar we gaan er vanuit dat deze wagen wel bestand is tegen de hoeveelheid gras die we jaarlijks naar huis rijden zo'n 200-250 ha. vooral de zwaardere invoer en constructie ten opzichte van de vorige de k7.39
newholland6640
Wat mij betreft moet ie zonder grote problemen 15 jaar mee gaan.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Opraapwagen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!