Foto van een Volvo BM Meerdere, bezig met gras schudden. Mooi zomer's klusje voor de Volvo's. Geplaatst door Gerrit GBo op 29-06-2015 om 20:30:01, met 6 reacties.

Volvo BM Meerdere

Foto van een Volvo BM Meerdere, bezig met gras schudden. Mooi zomer's klusje voor de Volvo's

Reacties

Loeideutz
Die derde staat erbij omdat hij zich anders uitgesloten voelde? Wel een mooi trio overigens. U bent een grote veeboer met zo'n machinepark?
Gerrit GBo
@Loeideutz De derde stond er bij voor onderstaande plaatje 😄 Geen U (heet gewoon Gerrit 😄 ) en ook geen veeboer, allemaal gewoon hobby 😄

#left
Loeideutz
Was al bang voor zoiets. Heb al eens eerder zoiets gelezen. Ik hoop dat ik over een paar jaar zelf zo'n plaatje kan maken.
a3vandiejen
@Gerrit GBo Op en TOP zomers Gerrit, prachtig.
Gerrit GBo
@Loeideutz Het helpt om een oom te hebben met oldtimers voor het maken van zo'n plaatje, de 700 en 350 zijn van hem ????

@a3vandiejen was genieten inderdaad, mooi weer om buiten te spelen ????

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Volvo BM ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!