Team Bruggeman met hun grijze John Deere 7530 Premium opweg naar een 1ste plek tijdens de trekekerslep in broekland. nu meer foto's op http://www.jtnfotografie.nl

John Deere Tractorpulling

jurgenkrijt
Team Bruggeman met hun grijze John Deere 7530 Premium opweg naar een 1ste plek tijdens de trekekerslep in broekland. nu meer foto's op jtnfotografie.nl/

Reacties

appievaltra
@Valtraboerties mooie trekker op achtergrond onnie 😉
Valtraboerties
@appievaltra

Bliksem wat een apparaat idd 😃
coen-de-kok
Dit is toch geen 7530??
JD6930
Ik heb dit object verplaatst van Tractoren John Deere 7530 Premium (Tractorpulling) naar Tractoren John Deere Tractorpulling (Tractorpulling)
Fendt926Driver
Quote @coen-de-kok:
Dit is toch geen 7530??
bij trekkertrek is het vaak de begin trekker die helemaal wordt opgebouwd in dit geval misschien wel een 4755 daar wordt dan op verder gebouwd en soms bij een nieuwe serie kopen ze daar een andere motorkap van en wordt het dus een 7530. maar onderhuids is het nog steeds het beginblok of achterbrug van de eerste trekker waar ze mee zijn begonnen.
jurgenkrijt
Zet m dan direct na 7830
coen-de-kok
@Fendt926Driver dankjewel voor de info! 😄 maar is deze moterkap lijkt mij van een 77/78/7930
Arrie94
Wat die bandjes daar doen is veel mooier dan alles op de foto bij elkaar 😃

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere Tractorpulling ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!