Weer 42 kuub erwtenstro overladen met deze Gilles Pro DX 4 ! (2015). Foto is geplaatst door FerreV op 30-07-2015 om 23:07:27, met 11 reacties.

Gilles Pro DX

FerreV
Weer 42 kuub erwtenstro overladen met deze Gilles Pro DX 4 ! (2015)

Reacties

gerben
Werkt niet mooi. Als ie aan het leegdraaien is kan die niet hakselen. Beter is om een bunker te hebben die opzij leeg draait, kun je gewoon al hakselend leegdraaien. dit kost teveel tijd en dus capaciteit.
EA_MF
@gerben probleem is echter dat op dit soort percelen vrachtwagens weinig tot niets te zoeken hebben, dan maar wat minder capaciteit.
FerreV
Klopt, dacht er zo ook over maar moet zeggen dat dat goed meevalt eigenlijk kan heel snel omhoog en lossen. In het erwtenstro is het niet zo een probleem omdat er amper product op het veld ligt.
frits99
Mooi een hesston 7730
NHfan97
@EA_MF Dan een trekker met overlaadwagens.
EA_MF
@NHfan97 ben je weer 2 extra combinaties, met 2 bestuurders nodig (mits je dan met een normale hakselaar hakselt). Ik ga er vanuit dat het bedrijf waarvan deze machine is een weloverwogen keuze heeft gemaakt naar wat voor hun het meest rendabel is.
radium45
Quote @frits99:
hesston 7730
Nah dit is wel iets andere techniek.
SJB533
@EA_MF 'heb' 😃
Tja, je kunt wel constant @Jasperfendt zitten verbeteren, maar doe je het zelf ook goed? 😃
frits99
@radium45 zeker waar, maar lijkt mij wel jammer opzich als je niet gewoon tijdens het hakselen ken lossen
NHfan97
@EA_MF Die 2 extra combi's zal zo een loonwerker wel hebben staan denk ik hè , en anders even samenwerken met een andere loonwerker. Dan staan die combi's tenminste niet stil.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Gilles Pro DX ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!