gister was het mooi weer, dus maar even een mooi weer trekker voor de opraapwagen gezet :). Foto is geplaatst door Wilting NH op 04-08-2015 om 09:04:58, met 14 reacties.

Fiat 1100

Wilting NH
Gister was het mooi weer, dus maar even een mooi weer trekker voor de opraapwagen gezet 😄

Reacties

Nick421
De dieselboer is vast blij met jullie 😉
mdoornekamp
Prachtig. Hoeveel pk is de fiat ongeveer?
case-inter
Grasrokerij
Wilting NH
@mdoornekamp 110 ongeveer
Nick421
@Wilting NH standaard is dit toch al 110 pk? En zo met de pomp open nog steeds 110?
Wilting NH
@Nick421 110 motor vermogen. Nu 110 aftakas vermogen. Dus zeg ma 120 a 125 op de motor
mdoornekamp
@Wilting NH Trap je hier nu het gas extra in voor de foto of rookt ie constant zo. Die Strautmann super vitesses kunnen het vermogen wel aardig aan.
Wilting NH
Ma verschild nog wel is voor de water rem. Laatst hak 100 pk
Wilting NH
@mdoornekamp lag een beetje an de swil, en hoe vol de wagen was????. Waren wel zwillen waar die constand zo rookte. Ma rij hier ook 13 kmpu
mdoornekamp
@Wilting NH Heb je alle messen er in? Ik heb ook dit model Super Vitesse gehad maar dan in nieuwe kleur. Ging jd 6600 er ook zomaar plat voor.
Wilting NH
@mdoornekamp ja alle messen er in 39. Ma trekker heeft een heel hoog koppel, dus geeft ni zo gouw op. Maar hij rookt al gouw hoor hoef je no veel voor te doen????
mdoornekamp
@Wilting NH Ok Tijd voor een turbo. 😃

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 1100 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!