Foto van een New Holland 8340, bezig met tractorpulling.. Foto is geplaatst door redgiant op 14-08-2015 om 22:17:31, met 6 reacties.

New Holland 8340

redgiant
Foto van een New Holland 8340, bezig met tractorpulling.

Reacties

redgiant
Vanavond in Meerkerk op de weegbrug.
gudo
@redgiant Heb je deze tractor nog? Ik heb pas ook een 8340 gekocht en die lijkt er veel op😬
redgiant
Dan moet het een andere zijn want deze is niet verkocht. Deze heeft vorig jaar ook een nieuwe verflaag gekregen, dus ziet er nu iets anders uit ook.
gudo
@redgiant aha oke mooi! Bevalt hij goed? Zet er maar is n foto op van hoe hij nu is😜 Ben heel benieuwd! Ik wil hem ook overnieuw spuiten...
+1
redgiant
Hij is niet van mij. Ik mag hem af en toe lenen voor trekkertrek. De eigenaar heeft hem nu een jaar of 12 en denkt erover om hem binnenkort in te ruilen. Tot op heden heeft hij weinig problemen gehad. Volgende week mag hij weer voor de sleepwagen dus dan worden er weer foto's gemaakt.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland 8340 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!