Foto van een Hydrema 926D, bezig met voeren.Met JD 7930 & Trioliet. Foto is geplaatst door S Schenning op 16-08-2015 om 13:09:33, met 5 reacties.

Hydrema 926D

S Schenning
Foto van een Hydrema 926D, bezig met voeren.
Met JD 7930 & Trioliet

Reacties

New Kobelco
@S Schenning
Heb zo wel genoeg druk op de kuil. Je hebt ook systemen met spanbanden lijkt me ook wel wat.
S Schenning
@New Kobelco
Waar de kuil los is ligt er een baan met 6 banden op elkaar, det rest van de kuil ligt vol met een laag banden, en om de 2-3 meter een spanband.....
New Kobelco
@S Schenning
Bij ons in de buurt is er een boer met grote kuilen , gooit er een dik pak zwarte grond op en heeft een nieuwe 5 ton minigraver gekocht . Dat was het beste zei hem.
S Schenning
@New Kobelco
Dat zal zeker het beste zijn, maar ook veel werk... Wij hebben zo goed als geen schimmel op de kuil zitten, zolang er geen plastik kapot geloopen is..... Dus dit vinden wij het makkelijkste 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hydrema 926D ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!