Foto van een Röhr Onbekend. Foto is geplaatst door SJB533 op 16-08-2015 om 20:28:38, met 9 reacties.

Röhr 20 PS

SJB533
Foto van een Röhr Onbekend

Reacties

SJB533
Ik heb dit object verplaatst van Tractoren Röhr Onbekend naar Tractoren Röhr 20 PS
SJB533
Zucht, Tom begrijpt het niet, of wil het niet begrijpen?
Trekkerman Tom
20 PS is een niet bestaand type, dat weet jij ook, en je weet ook wat voor type het wèl is. Dus ik denk dat jij het niet helemaal snapt, sjoertje. Of gaan we alle andere trekkers ook naar vermogen indelen? Nou, succes ermee dan.
Trekkerman Tom
Juiste type is dus 20REH.
SJB533
En jij weet maar al te goed, dat er dan veel te veel onduidelijkheid ontstaat mbt typenummering! Zeker bij een klein merk als Röhr!
Trekkerman Tom
En, bijvoorbeeld, Maxxum 5120, Maxxum 5120 Pro en Maxxum 5120 Plus kunnen wel apart gezet worden? Want dat zijn ook maar kleine zichtbare verschillen, dus waarom mag je dat bij andere merken niet doen, en in plaats daarvan zelf maar klakkeloos types uit je duim zuigen? Daarbij houd je je dus weer niet aan de regels, want wat staat er bij regel 2, zodra je het rode verplaats-venster te zien krijgt? "Meld geen types aan die geen echte types zijn". De waarheid is wederom hard, hè?
Maarja, Case International is natuurlijk één van jouw rode lievelingsmerken, dus dan is alles geoorloofd. Als je het bij een paar merken wilt doen, moet je het bij de rest ook doen. En hoezo wordt het dan onduidelijk? Leg dat eens uit. Oh nee, doe je toch niet. Het wordt juist overzichtelijker, want als je een bepaald type zoekt, hoef je dan
niet tussen meerdere foto's van trekkers die hetzelfde vermogen hebben te zoeken.
SJB533
(Even mijzelf gecensureerd)

Nee, je creëert op die manier GEEN overzicht, voor de gewone TF'ers! Juist door een overmaat aan typenummering, en dat is bij Röhr het geval, zie je door de bomen het bos niet meer. Dat wil je wellicht niet begrijpen, maar dat is een feit. Er zijn hele andere oplossingen in de maak, is overigens vaker gezegd. Dat jij daar niet mee denkt te kunnen leven, kan ik niet helpen.

Maar wellicht heb ik de afgelopen 3 jaar meer inzicht gekregen mbt tot overzicht, dan jij. Heeft niets met een merkenvoorkeur te maken, want wat mij betreft kan het aantal mapjes drastisch terug. (Ja, ervaring inderdaad!)
Trekkerman Tom
Quote @SJB533:
wat mij betreft

Precies ja, wat jou betreft, dat doe je iets te vaak. Je kunt wel denken dat jij het even gaat beslissen, maar wat denken de betere admins daarvan? Ga eerst maar eens overleggen met hen, zal wel moeilijk zijn, ik weet het, maar je bent hier niet in je ééntje.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Röhr 20 PS ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!