Foto van een John Deere EZ235. Inmiddels 30 uur op de klok. Ding bevalt mij uitstekend.. Foto is geplaatst door radium45 op 19-08-2015 om 20:17:03, met 11 reacties.

John Deere EZ235

radium45
Foto van een John Deere EZ235. Inmiddels 30 uur op de klok. Ding bevalt mij uitstekend.

Reacties

john deere 7810
Kwaliteit. Wel even wennen met sturen 😛
radium45
@john deere 7810 sturen valt mee, ben deze dingen wel gewend. Maar voor een leek is het wennen ja.
john deere 7810
@radium45

tja, zit er alleen op als er weer 1 verkocht is/of een beurtje/reparatie moet hebben. En als zo'n ding dan op of van de aanhanger moet via 2 rijplaatjes.... dan moet je wel even rustig aan doen.
radium45
@john deere 7810 op de oprijplaten kijk ik ook wel een beetje ja, je ligt er zo naast haha
MartenH
@radium45 versnippert zon machine het gras mooi of blijft er veel liggen?
radium45
@MartenH goede vraag, ik heb het idee dat na en aantal keren de messen te hebben geslepen dat het linker mes meer gras aan een ril gooit. Ben er wel achter dat hoe om je rond maait ook verschil uitmaakt.
MartenH
@radium45 na 30 uur de messen al een aantal keer geslepen? zijn dit maai uren of draaiuren? heb je er geen last van dat het gras mee naar binnen word gesleept onder de schoenen of id?
radium45
@MartenH maai uren. Nee daar heb ik geen problemen mee. Zit er nog wel aan te denken om een breder dek eronder te kopen omdat nu bij scherpe bochten maaien de achterwielen te kort langs struiken en of bloemen draaien.
jehan
@radium45 ik heb laatst ook zoon maaier als demo gehad ..een toro ..eerste half uur dacht ik van hmmm ..maar toen je er aan gewent was wist ik het wel ..volgende zitmaaier word ook een zonder stuur ..draaicirkel waar je versteld van staat zo klein
radium45
@jehan Klopt inderdaad wat je zegt, het is even wennen maar dan wil je niet anders meer.
newholland6640
Dat hoor je meer inderdaad, over dat sturen. Net ding!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere EZ235 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!