Schlüterfan in Oostenrijk!Geen reis zonder een bezoek aan een fabriek of museum ivm trekkers! De fabriek van Lindner, in het oostenrijkse Kundl kon ik jammer genoeg niet bezoeken, maar een kijkje in

Lindner Meerdere

Schluterfan
Schlüterfan in Oostenrijk!

Geen reis zonder een bezoek aan een fabriek of museum ivm trekkers! De fabriek van Lindner, in het oostenrijkse Kundl kon ik jammer genoeg niet bezoeken, maar een kijkje in het nieuwe Innovation Centre kon er gelukkig wel af. Blijven toch mooie trekkers dit!

Der info, de Geotrac 134EP op de voorgrond kost standaard zo'n 99000euro, zoals hij er stond, ik veronderstel Full Option, mag je hem meenemen naar huis voor een slordige 135000euro 😃. Ik liet hem dus maar staan, al moest er nu eens grondig goed geld te verdienen zijn met de landbouw, en ik had een nieuwe trekker nodig, zou ik denk toch geen nachtje meer over nagedacht hebben om met deze naar huis te rijden!

Reacties

Boerenjongen16
Zijn goede tractoren hoor ik van meerdere...
FiatPeter
@Schluterfan
Het is een aparte, meer zeker geen misse verschijning! Of ze goed zijn weet ik niet, maar ik vermoed van wel. In de bergen kun je je het niet veroorloven om veel stil te gaan staan met die machines he...

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Lindner ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!