John Deere 4020  en een International 423 + schuitemaker Silagewagen tijdens de oldtimerhakseldag in Espelo. Nu meer foto's op http://www.jtnfotografie.nl

John Deere 4020

jurgenkrijt
John Deere 4020 en een International 423 + schuitemaker Silagewagen tijdens de oldtimerhakseldag in Espelo. Nu meer foto's op jtnfotografie.nl/

Reacties

XC 70
Zwaar werk voor de tractor aan de hakselaar
sassinga
John Deere 35 hakselaar?
thunderouspower
@sassinga Ja inderdaad!
sassinga
@thunderouspower Is dit jouw eigen combinatie? Ik heb zelf jaren met een John Deere FH 34 gewerkt.
thunderouspower
@sassinga Trekker niet hakselaar wel. Ik heb zelf ook een JD 4020 powershift maar die ligt in delen. Oke een 34 zou ook mooi zijn! Een boer hier in de buurt had er een stuk of 5 2 voor gebruik rest voor onderdelen. De 35 heeft een aparte blazer.Ik heb nog een originele nederlandse handleiding van een 34.
sassinga
@thunderouspower met de 35 ben ik ook bekend ik heb vroeger een tijdje in Amerika gewerkt en die boer had ook een 35 en oa een JD 3020 powershift en een 3020 schakel trekker. De 34 die ik had was er een met een pick up. Bij een boer in de buurt van Lochum heb ik toen een twee rij maisbek gekocht. Jammer genoeg heb ik hem een antal jaren geleden verkocht.
thunderouspower
@sassinga Idee of ie er nog is? Ik heb er ook een grasbek bij.
sassinga
@thunderouspower De laatste informatie die ik kreeg was dat hij er nog wel is alleen met maisbek

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 4020 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!