11/09 - GTH '15: De Groen Techniek Holland is weer voorbij! De Standhouders haalde vrijdag( en sommige de avond ervoor al) massaal hun tractoren en machines terug naar huis. Zo ook Geert-Jan de Kok va

Mustang AL 406

4.024 foto's van @JD6930

JD6930
11/09 - GTH '15: De Groen Techniek Holland is weer voorbij! De Standhouders haalde vrijdag( en sommige de avond ervoor al) massaal hun tractoren en machines terug naar huis. Zo ook Geert-Jan de Kok van stand V04/Veld A:

Hier is in de vroege ochtend met een Mustang AL 406 met palletvork een Yanmar SV08 op de dieplader geplaatst waarna deze aldaar van de palletvork af wordt gereden en op de juiste plek wordt gezet. Het zijn geen hardlopertjes, eerder slakken en dus is dit een veel snellere manier als hem zo erheen/op rijden. Links op de achtergrond rijdt een medewerker van De Kok Jamo een Manitou 180 ATJ zijn dieplader op.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mustang AL 406 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!