Wie dacht dat het alleen maar moderne maaidorsers zijn die wij op foto zetten, is dit verkeerd. Tijdens de zomermaanden zoeken we altijd heel wat oude maaidorsers op. Andere jaren waren het de Lely De

John Deere Lanz MD 18 S

MMaarten
Wie dacht dat het alleen maar moderne maaidorsers zijn die wij op foto zetten, is dit verkeerd. Tijdens de zomermaanden zoeken we altijd heel wat oude maaidorsers op. Andere jaren waren het de Lely Dechentreiters, Massey Ferguson en Claysons die populair waren voor onze camera, maar dit jaar stal deze John Deere Lanz MD 18 S die de show stal.
Deze maaidorser werd gebouwd in 1962 en is met voorsprong wel de oudste die we dit jaar aan het werk zagen.

Landbouwer Saelens uit Leke (B) heeft deze 53 jaar oude machine volledig gerestaureerd tot het houten binnenwerk toe! Een dikke pluim voor landbouwer en machine!
Meer op deoudedoos.be/

Reacties

sassinga
@MMaarten Super mooi!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere Lanz MD 18 S ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!