Foto van een John Deere 2130 mfwd, bezig met poseren.. Geplaatst door johndeere1020power op 17-09-2015 om 21:37:01, met 11 reacties.

John Deere 2130

Foto van een John Deere 2130 mfwd, bezig met poseren.

Reacties

Henk 1120
@johndeere1020power Wel een heel bijzondere 2130! Ziet er strak uit!
@Henk 1120 Dat klopt, ik heb deze tractor in januari gekocht. Deze tractor heeft mechanische 4wd. Orgineel zijn deze gemaakt geworden met het nieuwere plaatwerk en een cabine. Maar deze tractor is omgebouwd, de cabine is eraf gehaald en het oude plaatwerk is gemonteerd. Toen ik de tractor kocht was hij al jaren geleden gerestaureerd, waardoor hij weer veel beschadigingen had. Omdat ik de remmen moest vervangen heb ik ook meteen de achterbrug opnieuw gespoten, waarna ik steeds een stapje verder ging:). Ik moet alleen de velgen nog eens opnieuw spuiten en dan is hij af.
Hariems
Mooie verschijning!!
Henk 1120
Staat ook mooi op de banden!
Dankjewel. De tractor staat op nieuwe BKT banden. In Nederland rijden twee van deze tractors rond. Piet Everts heeft deze twee tractors zo om gebouwd.
dieseltank
Dit heeft wel wat, netjes!
a3vandiejen
@johndeere1020power Mooie John Deere
Ik heb net die andere JD 2130 gekocht
@janwrister-meijer mooi, ben ik benieuwd naar de eerste foto`s op tractorfan
stijn-de-bock
Prachtige trekker

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 2130 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!