Loonbedrijf Weltjens uit Bocholt hakselde vandaag de eerste mais van het jaar met hun nieuwe Claas Jaguar 960! (2015)

Claas Jaguar 960

FerreV
Loonbedrijf Weltjens uit Bocholt hakselde vandaag de eerste mais van het jaar met hun nieuwe Claas Jaguar 960! (2015)

Reacties

deutzfan2000
Mooie foto!
newholland6640
Beetje ligt trekkertje ervoor?
+1
caseboy
4 nieuwe warrios een nieuwe 9340 een nieuwe Jaguar en die trekker vur de kar ziet er ok nog nie zo oud uit, die weltjens heeft niet veel last van de crisis denk
FerreV
Dan vergeet je nog de bonenplukker, erwtendorser, maaiers, bonenzaaiers, 3 vrachtwagens, 3 nieuwe kemper mais bekken, 2 maaidorsers, joskin kieper en dan hebben we het wel bijna gehad denk ik!
mike_v
Quote @caseboy:
niet veel last van de crisis denk

Met redelijk "contract werk" zit je met een vrij constant inkomen en redelijke werkzekerheid 😉 .
Boerenjongen16
@caseboy Belgische loonwerkers hebben een plicht om zoveel euro per jaar/ om het jaar te investeren in hun bedrijf hoorde ik van een eigenaar van een Belgische loonbedrijf. Dan is niet gek te noemen dat veel Belgische loonwerkers vrijwel elk jaar wel iets nieuws/ moois op hun erf hebben staan.
caseboy
@Boerenjongen16 maar bij weltjens is het wel heel veel nieuws

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Jaguar 960 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!