12/09: Loonbedrijf Van Eijck uit het Brabantse Alphen maakte twee weken geleden als een van de eerste een start aan de aardappeloogst in midden Brabant, regio Hilvarenbeek. Hier werden in Diessen-west

Grimme Varitron 470

JD6930
12/09: Loonbedrijf Van Eijck uit het Brabantse Alphen maakte twee weken geleden als een van de eerste een start aan de aardappeloogst in midden Brabant, regio Hilvarenbeek. Hier werden in Diessen-west verspreid over 3 dagen een perceel van circa 5 hectare aardappels op bedden gerooid met een Grimme Varitron 470.

Als afvoercombinaties waren een eigen combi en een combi van de akkerbouwer uit Hilvarenbeek aanwezig. Bij de akkerbouwer thuis gingen de aardappels meteen op de vrachtwagen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Grimme Varitron 470 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!