Foto van een Case Logo.. Foto is geplaatst door erik9831 op 04-10-2015 om 22:11:15, met 8 reacties.

Case Logo

erik9831
Foto van een Case Logo.

Reacties

Andre150
Mooi! Is dat een orginele?
monteurtje
Te koop??
Trekkerman Tom
Zo te zien staat hij al in een verzameling, dus kleine kans dat hij te koop is 😉
erik9831
@monteurtje & @Trekkerman Tom hij is inderdaad niet te koop en staat inderdaad in een verzameling.

Stond ergens achterin verstopt in een frans museum. Het museum zelf was niet echt groot, maar er stonden wel veel volledig opgemaakte trekkers en unieke stukken. Het museum zelf is gelegen in het centrum van Cazals in het departement Lot.

De komende dagen zullen er nog wel een paar extra nieuwe trekkers op TF komen. 😄
Trekkerman Tom
Nieuwe trekkers? 😃
erik9831
@Trekkerman Tom neen, geen trekkers op die manier 😃

Foto's van modellen (neen ook zo geen modellen 😄 ) die hier van merk wel al opstaan, maar nog niet van type. De onbekende modellen in de 2 Franse museums die we bezocht hebben was heel groot.

Zo zijn er ook tractoren met Citroën logo, maar zijn het toch geen Citroën tractoren Ze hebben gewoon de motor en radiator van Citroën, met het bijhorende logo op de radiator maar hun merknaam is anders. De echte naam is 'Dalbavie'. Niet alleen Citroën was onderdelen leverancier, ook Renault zorgde voor onderdelen, namelijk de achterbrug was van Renault.
Trekkerman Tom
Klinkt erg interessant, ben benieuwd naar de foto's 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case Logo ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!