Foto van een John Deere 6130, bezig met gras harken. Foto is geplaatst door walker1 op 05-10-2015 om 22:08:17, met 5 reacties.

John Deere 6130

45 foto's van @walker1

walker1
Foto van een John Deere 6130, bezig met gras harken

Reacties

jehan
Heb jaren terug ook geregeld met ladewagen gras op dijken weg gehaald ..reed toch liever gewoon op vlak terrein
walker1
@jehan Het is even wennen. De eerste keer dat ik dijken deed maaien/schudden/harken liep er menig zweetdruppeltje over mijn kop en zat ik echt niet relax in de cabine. Natuurlijk zit het nooit lekker zo schuin, maar wordt er echt niet meer zenuwachtig van. Ik denk dat het op de meeste stukken zonder dubbellucht ook nog wel goed gaat.
Voordat we de JD hadden, deden we de dijken met een 2wd Renault van 75 pk, die wou nog wel eens wat glijden over de voorwielen. Bovendien was de Renault met dubbellucht 2,50 breed, de JD is zoals op de foto 3,10 breed.
jehan
@walker1 maar waar is dit eigenlijk?
walker1
Gemeente Beuningen, langs de Waaldijk.
Die boog op de achtergrond is de nieuwe Waalbrug bij Nijmegen, "De Oversteek"

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6130 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!