Officieel is het nog steeds niet bekend maar dit is de John Deere 8800i afgelopen zondag op demo bij loonbedrijf Paulussen in Bouwel (2015)

John Deere 8800i

Officieel is het nog steeds niet bekend maar dit is de John Deere 8800i afgelopen zondag op demo bij loonbedrijf Paulussen in Bouwel (2015)

Reacties

JD6930
@FerreV

Die Paulussen( uit België) die de S670i demo van de Kok gekocht heeft?
JD6930
@FerreV

Whaha, heb hem eens ingezoomd. Zo te zien is ie ook via Den Otter ergens op demo geweest(of is dat hier het geval?)! 😃 Sticker van Den Otter over die van Greving en een andere dealer. 😛

Zo te zien wss dus de zelfde als van de grasdemo in juni in Esbeek.

Dit lijkt mij dezelfde:
m.facebook.com/story.php/…
FerreV
Ja, dit is volgens mij dezelfde als die op de gras demo maar dan et een 12 rijer er aan.
jeroemdeenen
Das geen 690i is 1 type kleiner wa kok had
RobinBos
@jeroemdeenen ik denk wel 2 of 3 types kleiner, S680/S685/S690 draaien hier maar heel weinig, S670 draaien er wel meer van, dat zal het geweest zijn denk ik.
FerreV
Denk ook dat het een S670 was.
agro spotting1
@JD6930 dat is hem ja 😄
JD6930
@jeroemdeenen @RobinBos @FerreV

Idd. een 670i, ik twijfelde. Heb het even op foto's nagekeken.

@agro spotting1

Had inmiddels al bevestiging van een ''kenner'' dat ie weer een demoronde aant doen is. Een hakselaar met drie dealer stickers waarvan minstens 1 van een Duitse dealer geeft je al snel vermoedens. 😛
agro spotting1
Haha ja das waar 😛

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 8800i ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!