Foto van een Guldner 25 PS, bezig met ploegen / eggen.Ploegwedstrijd Toldijk OTMV. 24-10-2015. Foto is geplaatst door dickt op 25-10-2015 om 17:04:42, met 15 reacties.

Guldner ABN/25 PS

4.814 foto's van @dickt

dickt
Foto van een Guldner 25 PS, bezig met ploegen / eggen.
Ploegwedstrijd Toldijk OTMV. 24-10-2015

Reacties

Trekkerman Tom
Dit is een Güldner ABN.
varken
Trekkerman Tom
Ik, Trekkerman Tom en varken hebben dit object verplaatst van Tractoren Guldner 25 PS (Ploegen / Eggen) naar Tractoren Guldner ABN (Ploegen / Eggen)
dickt
Er stond met grote letters 25PS op, dus waarom naar ABN, @varken en @Trekkerman Tom ??
Trekkerman Tom
@dickt Dat is niet het officiële type. In die tijd werden trekkers meer met het vermogen aangeduid, dat was toentertijd zo'n beetje het belangrijkste aan een trekker. Het type van deze trekker is dus ABN.
dickt
@Trekkerman Tom
Dit is de eerste ABN, door jullie aangemaakt vandaag. De rest staat "gewoon" onder 25PS.
Waarom dan een nieuw type aanmaken?
SJB533
Ik heb dit object verplaatst van Tractoren Guldner ABN (Ploegen / Eggen) naar Tractoren Guldner ABN/25 PS (Ploegen / Eggen)
Trekkerman Tom
@dickt Dat niet-bestaande type is ooit eens gecreëerd door 2 personen:

#left
Trekkerman Tom
@SJB533 Zucht... Ga je nu op dezelfde manier zitten rommelen als met die Rohrs? 25 PS is GEEN type, alleen ABN is voldoende. Dus haal dat 25 PS er even achter vandaan, nu je toch bezig bent.
SJB533
Tom dit neemt het aantal verplaatsingen terug. De meeste mensen weten niet dat een Güldner met de tekst "Güldner 25 PS" op de kap een ABN is. De huidige mapnaam maakt het duidelijker.
Trekkerman Tom
Wat is er mis met verplaatsingen? Er zijn dan toch wel mensen die het wel weten, dan kan de foto gewoon verplaatst worden. Nogmaals, 25 PS is geen type, en het lijkt nogal amateuristisch om de vermogens erbij te zetten. Dat staat toch ook niet bij andere types/merken?
dickt
@Trekkerman Tom
Dank je, @SJB533, dit maakt het voor mensen die 25PS op de motorkap zien staan een stuk duidelijker.
Goed bezig. (y) Bedankt.
SJB533
@dickt
Dick, heb jij de TF-tijdlijn de afgelopen 2 dagen gezien? Snap je ook, waarom al dat verplaatsen, van wie dan ook, niet fijn is?
Trekkerman Tom
Als een ander ook eens wat vaker andermans suggesties volgt, zijn die suggesties eerder weg...

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Guldner ABN/25 PS ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!