Foto van een Fiat Meerdere, foto van vorige zomer toen het heet en kurkdroog was :). Geplaatst door guy op 02-11-2015 om 17:59:08, met 10 reacties.

Fiat Meerdere

Foto van een Fiat Meerdere, foto van vorige zomer toen het heet en kurkdroog was 😄

Reacties

brother3428
Prachtig guy
fiatgroep
Mooi werk
a3vandiejen
Schitterend.
guy
Danku 😄
fiatfan
@guy ik ben weer een tijdje met mijn 411 bezig. nu gaat tijdens het starten de draad vanaf het contactslot naar de startknop bloedheet worden en roken. is dan de startknop kapot? en er zit een contactslot in van een nieuwer type. kunnen deze wel tegen 24V ??
fiatteam
@fiatfan

De stroom die normaal over een schakelaar loopt tijdens het starten is niet zo groot. Hoe dik is de draad tussen het contact loopt en de startknop ? 6mm2 zachtkern moet voldoende zijn. Contact moet prima tegen 24 volt kunnen.
guy
@fiatfan

Op mn 411 zit ook een 'nieuw' contactslot. Geen problemen mee. Draad moet idd dik genoeg zijn zoals Willem zegt, je gaat al een tijdje gloeien vooraleer je doorstart, dus daar gaat toch al iets door he. Je zal hem moeten brengen bij mij he 😛
fiatfan
Ik heb een nieuwe startschakelaar besteld. volgens mij maakt die sluiting binnenin. de draad is dik
guy
@fiatfan

Tja, van lang stilstaan zit die kans er wel in

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Fiat ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!