Hier zie je Agritechnica met een Giant V451T black edition.. Foto is geplaatst door ricooo12 op 15-11-2015 om 22:01:13, met 7 reacties.

Giant V451T

2.685 foto's van @ricooo12

ricooo12
Hier zie je Agritechnica met een Giant V451T black edition.

Reacties

JD6930
Zie ik daar links achter Paus? 😃

Geen foto van zeker? 😞
ricooo12
@JD6930 geen idee
Nee sorry
JD6930
@ricooo12

Zal wel eens aan wat bekenden vragen van de Kok. Die hebben er vast wel foto's van. Maar zal nu toch weinig nieuws zijn geweest daar. Dat was vorig jaar.
ricooo12
@JD6930 egt nieuwe dingen dat viel mee wel nieuwe type trekkers maar verder niet egt
JD6930
@ricooo12

Er was zat nieuws. Maar meest kleine nieuwtjes. Niet bijv. een van compleet nieuwe serie denk( op Case-IH, NH, Steyr en bijv. de Chinese Arbos na. Alleen wat aanvullingen op bestaande series.

Bij de werktuigen had Fendt dan wat voor hun echt nieuws en vast nog wel meer merken maar afgelopen jaren is er al veel vernieuwd bij de meeste fabrikanten.

Om even op Paus terug te komen. Die hebben vorig jaar een nieuwe serie uitgebracht bij o.a. de midi shovels. Die zijn wat betreft Nederland toen op de TKD en ATH geïntroduceerd en in Duitsland vast ook wel op beurzen. Maar die zijn er dus alweer bijna 1 1/2 jaar want zijn 1 juli 2014 officieel in productie gegaan.

Van de shoveltjes was er bij Kramer met hun elektrische shovel en Manitou ( Mustang/Gehl) met de twee nieuwe modellen die per merk boven op de bestaande modellenreeks toe worden gevoegd en waarvan er van beide 1 stond bijv. nieuws, verder weet ik het zo niet.

Ben er niet geweest. Iets te ver weg. 😛
ricooo12
Meeste weet je al als ik het zo lees dus dan heb je niet veel gemist maar was wel mooie en grote beurs.
ik kon meerijden maar anders was het mij ook te ver

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Giant V451T ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!