Foto van een Fendt 724, druk bezig met Poseren.. Foto is geplaatst door interpowerrr op 17-11-2015 om 20:33:11, met 7 reacties.

Fendt 724

interpowerrr
Foto van een Fendt 724, druk bezig met Poseren.

Reacties

interpowerrr
Svp verplaatsen naar 724 scr s4.
SJB533
Dat gaat heel veel gezeik opleveren. Om dat te voorkomen is de map +Fendt 724 gewoon de beste optie. Daarnaast is er voor de oude typen 700 ook geen aparte map per generatie. Maar goed ook wordt het niet duidelijker van. Er is overigens een nieuw systeem in de maak. Moet nog verder uitgewerkt worden, maar de neuzen leken nagenoeg allemaal 1 kant op te staan. Als je allemaal extra mapjes gaat aanmaken (zeker voor verschillen die niemand opvallen), gaat daar heel veel tijd in zitten...
interpowerrr
@SJB533 oke.
guldner75
@SJB533

Hij kan toch ook gewoon het trefwoord s4 maken, dan kun je hem altijd in die groep terug vinden ????
ArnoFendt
@interpowerrr

Hoe bevalt ie??
interpowerrr
@ArnoFendt

SUPER!!! Met hoofdletters 😄

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 724 en hebben de trefwoorden scr s4 en s4 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!