Eén van de uniekste hakselaars die we ooit gezien hebben. Al reeds enkele jaren zoeken we speciaal naar oude gras en maïs hakselaar. Door de jaren heen hebben we al een prachtig lijstje bijeen gespr

Laverda hakselaar

MMaarten
Eén van de uniekste hakselaars die we ooit gezien hebben. Al reeds enkele jaren zoeken we speciaal naar oude gras en maïs hakselaar. Door de jaren heen hebben we al een prachtig lijstje bijeen gesprokkeld, maar deze is toch wel veruit de meest unieke.
Deze Laverda TA 150 met bouwjaar 1976 zagen we in het Oost-Vlaamse Lokeren. De compacte hakselaar werd enkele jaren geleden gekocht om voornamelijk hout mee te hakselen, maar ook om af en toe een stukje maïs mee te hakselen.

Met deze Laverda TA 150 zijn we dit jaar onze najaar special begonnen. Daar staan, zoals elk jaar de oude hakselaar, bietenrooiers en maïs dorsers centraal. Vanaf nu kan je elke dag op deoudedoos.be/ terecht om u dagelijkse portie oud materiaal te zien.

Reacties

johndeere 2650
Wij hebben ook ong zo een laverda alleen onze is omgebouwd zodat er een 4rijer pz mais hakselaar en een pz scylla om gras mee te hakseleneraan kunnen en evt frontmaaier

tractorfan.nl/picture/514618/
kerstrunner
Mooi is het niet echt,maar wel speciaal
MMaarten
@kerstrunner Vooral uniek 😉 Men is de TA 150 beginnen bouwen in 1973, deze is er eentje van '76. Vroeger werd wellicht niet zoveel belang gehecht aan schoonheid, meer aan het werk van de machine denk ik.
kerstrunner
@MMaarten Ik heb er een hele tijd naar moeten kijken om er zicht op te krijgen,en het heeft wel iets
Maar goed werk leveren zal hij wel doen
fendtford
Wij hebben net dezelfde gehad maar dan een groene, zal er eens foto's van zoeken
MMaarten
@fendtford Een groene dan nog? Wat is daarmee gebeurd? Verkocht ?
fendtford
Ja is verkocht aan iemand uit de vlaanders
MMaarten
@fendtford Aha? Weet je soms wie of waar?
fendtford
Nee is al een jaar of 6/7 geleden

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Laverda hakselaar ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!