Respect voor deze man. De chauffeur is hier met zijn eigen hobbytrekker aan het meerijden bij de loonwerker.. En dan de voorraam open en cruisen met ne dikke 3-asser :-)

Fendt 926

pips
Respect voor deze man. De chauffeur is hier met zijn eigen hobbytrekker aan het meerijden bij de loonwerker.. En dan de voorraam open en cruisen met ne dikke 3-asser 😄

Reacties

Fendt926Driver
Dat kan die trekker ook met 2 vingers in de neus.
bij ons in de buurt wel redelijk normaal dat je in een drukke tijd de loonwerker meehelpt. afgelopen mais zelf nog 2 dagen mee gereden bij de loonwerker met eigen trekker en wagen. smorgens na het vee verzorgen om 8 uur op de trekker naar het land en stoppen als het af is. ook wel eens al ze bellen rond de middag dat je een uur later al naast de hakselaar rijdt.
ook al wel eens helpen vast rijden met mijn combi of compleet met 2 silage wagens en vastrijder naar klant van de loonwerker geweest dat de loonwerker alleen de hakselaar vrij had.
maar moet wel uitzondering blijven. eigen bedrijf gaat natuurlijk voor
JJ
Prachtig! Sluit me bij @Fendt926Driver aan, mooi dat het zo kan.
deJong
@Fendt926Driver jij hebt natuurlijk ook 2 beestjes met pk's op het erf staan.
Fendt926Driver
Quote @deJong:
ook 2 beestjes met pk's op het erf staan.
het is niet alleen van de laatste jaren. vroeger ging ik met een 85 pk trekker met holaras super star verdeler soms mee rijden.
later werdt dat een Fendt 610 met jumbo verdeler. of met de 615. maar ook wel even een middag mee rijden op de machines van de loonwerker. net hoe het uitkwam
ljdekker
Quote @pips:
e chauffeur is hier met zijn eigen hobbytrekker

Valt nog niet mee denk ik om zo`n trekker als hobbytrekker er op na te houden als je verder geen bedrijf hebt o.i.d.
dakje
Mooi brullen met dat kreng 926!!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 926 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!