Foto van een Deutz D5006, bezig met poseren. word verwijdert.. Foto is geplaatst door zandvliet-120 op 08-12-2015 om 16:48:13, met 15 reacties.

Deutz D5006

zandvliet-120
Foto van een Deutz D5006, bezig met poseren. word verwijdert.

Reacties

erik9831
@zandvliet-120 die van mijn F4L712 is al 2 maanden binnen voor alleen maar controle om een offerte kunnen op te maken.

Ging een weekje duren zeiden ze 😞

Ik geef ze tot met nieuwjaar en dan ga ik ze gewoon terug halen en ergens anders binnendoen.
Rozema
@zandvliet-120
Problemen met de brandstofpomp?
zandvliet-120
@erik9831 oh oke, tja dat schiet inderdaad niet op.
zandvliet-120
@Rozema de keerringen van de as waarmee je gas geeft zijn lek. ik moest even een foto op de site zetten zodat ik hem door kon linken. 😄
Rozema
@zandvliet-120
Bosch probleempje kennelijk, ik heb er ook last van met de 4006. Zit daar niet iets van een messing busje of is het echt een keering?

Brandstofpomp zal wel uit elkaar moeten om het op te lossen.
RobDeutz104
@Rozema
Meer een Bosch probleempje
Heeft onze 6.08 ook iets last van moet ook nog eens verholpen worden
Rozema
@RobDeutz104
Gecorrigeerd, youre right 😉
zandvliet-120
@Rozema dat zou best kunnen. Ik ga het deze winter verhelpen. Want ik vind het zo slordig staan als er elke keer een plasje onder ligt. Wanneer de motor gedraaid heeft. En dan hoef ik hem ook niet telkens op pijl te houden.
Rozema
@zandvliet-120
Kan ik me voorstellen, het peil stijgt na gedurende tijd ook tot waar de as de pomp in gaat. Diesel/olie mengsel moet met enige regelmaat vervangen worden door de plug los te schroeven. Meer olie bijvullen dan het niveau van deze plug schijnt niet nodig te zijn (aldus de handleidingen). Dit zal bij de meeste deutzen wel niet gedaan worden waarvoor een "overstort" aan de achterkant van de pomp bedacht is.

Zou tof zijn als een paar foto's kunt maken als het lukt om te vervangen.
Jarno1h
Daar ben ik ooit mee begonnen los te halen. Er zitten zoveel veren en dingen achter die los moeten dat ik hem maar snel weer in elkaar heb gezet. Op de een of andere manier is hij ook gaan stoppen met lekken en zweet hij enkel nog iets. Na mijn weten zit aan beide zeiden een busje met 2 o-ringen.
zandvliet-120
@Rozema oh oke zo zit dat dus. Ik deed hem af en toe bijvullen omdat ik anders bang was dat hij vast Zou draaien. Ik denk dat ik het ga laten doen.
Rozema
@zandvliet-120
Mocht je zelf nog informatie opdoen, dan hoor ik het graag. 😄
zandvliet-120
@Rozema is goed, zal ik doen 😄

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D5006 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!