Foto van een Rogedi Kuilverdeler, druk bezig met Poseren.opgeknapt op men stage. Geplaatst door anrie uitt op 09-12-2015 om 22:36:31, met 8 reacties.

Rogedi Kuilverdeler

Foto van een Rogedi Kuilverdeler, druk bezig met Poseren.opgeknapt op men stage

Reacties

T202Valtra
Keurig zo!
Teus2
@anrie uitt mooi opgeknapt! Maar in de praktijk is het nog lang geen holaras.
anrie uitt
Bedankt jongens.
jelle m
@Teus2 ligt aan wat je gewent bent mn buurman kuilg in met schuitemaker rapide 520 en kun je in 1x achteruit rijden alles netjes verdelen
anrie uitt
@jelle m dat ligt weer aan de grote van je vragt en de breete van je kuil
jelle m
@anrie uitt klopt maar met een rogedi kun je ook wel dikke pakken uit elkaar verxelen
Teus2
@jelle m waar ik werk hebben ze een pottinger torro 5700 zonder walsen. de wagen lost over het algemeen nog wel mooi geen grote bulten ofzo. Als het echt mooi droog gras is en je hebt een lange rijkuil dan kun je er in een keer overheen verdelen met een rogedi. als het aan de vochtige kant is dan moet je hele tijd vooruit dan weer stuk verdelen. dan sleept die weer, weer vooruit dan weer stuk verdelen. enz enz. ook wel is dat de loonwerker hielp met een schuitemaker met walzen. waar dat maakt kwa verdelen niks uit. Holaras heeft pinnen onder de schotel die verdeelt veel makkelijker.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Rogedi Kuilverdeler ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!