Een specialleke in Wallonië. Hier zien we bij loonbedrijf Jumat Fagne uit Chimay (bekend van de trapisten) een New Holland FX 450 L'articulée. In feite is dit geen originele L'Articulée. Wederom he

New Holland FX 450

MMaarten
Een specialleke in Wallonië. Hier zien we bij loonbedrijf Jumat Fagne uit Chimay (bekend van de trapisten) een New Holland FX 450 L'articulée. In feite is dit geen originele L'Articulée.
Wederom hebben we de weg kunnen reconstrueren dat hier in dit geval de bak heeft afgelegd.
De L'articulée bak hing oorspronkelijk in de jaren '80 aan de New Holland 1895 van loonbedrijf Spruytte uit Merkem. Later toen de hakselaar genoeg dienst had gedaan, ging hij werken bij landbouwer Van Den Keybus uit Halle (B) om uiteindelijke te eindigen bij Jumat Fagne die de bak en de hakselaar uit elkaar haalde en hem aan zijn New Holland FX 450 bevestigde.

Meer oude oogstmachines en hun verhaal, dat vind je steevast bij deoudedoos.be/

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland FX 450 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!