Een knappe combinatie in de voederbieten in het Oost-Vlaamse Knesselare. Deze Steyr 650, die overigens prachtig is gerestaureerd, rooit bieten met een Fähse 1505 bunker rooier. Deze één rij rooier

Steyr 650

MMaarten
Een knappe combinatie in de voederbieten in het Oost-Vlaamse Knesselare. Deze Steyr 650, die overigens prachtig is gerestaureerd, rooit bieten met een Fähse 1505 bunker rooier.
Deze één rij rooier werd gebouwd in de eerste helft van de jaren '70. Het rooisysteem is er één met een klemband, de bieten worden uit de grond getrokken en worden zo naar boven getrokken. Ze komen dan terecht in de bunker, waar er ongeveer 1750 kg bieten in kan.

Meer vind je elke dag op deoudedoos.be/

Reacties

Henk 1120
Prachtige foto's!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Steyr 650 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!