De mini New Holland TC24D met voorlader en pistevlakker. Klein maar dapper. Foto is geplaatst door eicher4048driver op 25-12-2015 om 11:45:59, met 14 reacties.

New Holland TC24D

618 foto's van @eicher4048driver

eicher4048driver
De mini New Holland TC24D met voorlader en pistevlakker. Klein maar dapper

Reacties

Herbert
@eicher4048driver hoeveel kg kun je tillen met die voorlader?
eicher4048driver
@Herbert ik heb het even opgezocht:
Volgens de fabrikant zou hij een maximumhefkracht hebben van 660kg. Als je met deze frontlader een gewicht op zijn hoogste zou willen tillen (max. 1m95) met een palletvork, dan zou dat maximum 390kg mogen wegen. m-x.eu/wpFichiers/1/…

Deze getallen lijken me redelijk juist maar het is natuurlijk sterk afhankelijk van het gewicht en soort tractor waar je de frontlader opbouwd, en of je er een contragewicht in hangt hé. Deze MX20C+ is specifiek bedoeld voor minitractoren van 15 tot 25 pk.
Herbert
@eicher4048driver oke bedankt. Zoek nog wat om de kalverhokken uit te mesten en zo'n trekkertje zou ook bij andere werkzaamheden wel van pas komen
eicher4048driver
@Herbert ja inderdaad. Als je een schaffer of dergelijke kniklader koopt betaal je ongeveer evenveel als zoiets. Maar dit is ook nog eens handig in de tuin etc.
dickt
Ik, eicher4048driver en jordi 1455 hebben dit object verplaatst van Tractoren New Holland TC21D (Bemesten) naar Tractoren New Holland TC24D (Bemesten)
inspecteurfendt
Is het dit geworden in plaats van een Schäffer?
eicher4048driver
@inspecteurfendt hé nee, ik wil niets anders dan een schaffer. Aan zoiets als deze hebben we bij ons thuis niks. Tilt te weinig en is niet sterk genoeg. Deze newholland is die van op men werk.
inspecteurfendt
@eicher4048driver Ah, omdat je bij deze foto zei om een Shäffer of frontlader te kopen.
eicher4048driver
@inspecteurfendt jep. Is ook zo. Een minitractor met frontlader moet ik niet hebben. Ik zeg niet dat het niks is. Is heel handig, maar kan bij ons thuis niet dienen. Maar zoals in zijn geval@herbert kan het heel handig zijn om hokken uit te mesten!
Herbert
@eicher4048driver met de huidige melkprijs moeten de hokken nog maar ff met bloeddruk leeggehaald worden 😃
eicher4048driver
@Herbert inderdaad het is niet allemaal vanzelfsprekend. Kosten die kunnen uitgesteld worden, ook beter nog een tijdje uistellen vlgns mij

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland TC24D ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!